Nära lansering

Nu är vi nära lansering. 

Funktionaliteten på webbplatsen är 99% klar och betallösningarna är aktiverade. Villkoren behöver kompletteras och ses över lite till innan det är dags för lansering. 

Webbplatsen planeras att lanseras i samband med att restriktionerna för fotbollsevenemang släpps och det blir möjligt att gå på fotboll igen. Det på grund av att vårt sortiment tilltalar fotbollssupportrar och när fotbollen börjar kommer vi att aktivera vår marknadsföring d.v.s lansera webbplatsen.

Nya motiv släpps kontinuerligt och våra grafiska designer hämtar dagligen inspiration från Malmös gator och andra klädvarumärken. Vi försöker skapa motiv som kan tilltala den gemene malmöiten.

Just nu håller vårt team på med att välja vilken typ av t-shirt vi ska trycka på. Vi är på jakt efter den bästa passformen! Vårt team håller även på med att fotografera våra plagg för att skapa innehåll till sociala medier och till webbplatsen.

Det var allt för dagens uppdatering. Förhoppningsvis handlar nästa inlägg om vår lansering! 

Med vänliga hälsningar, 
Teamet bakom MMALMÖ.se.

Förbättring efter förbättring

Webbplatsen är i stort sett klar, det enda som saknas nu är skapa fler roliga motiv. Grundläggande idéen för MMALMO.se var att vi ville sälja kläder med texten ”MALMÖ” i olika typsnitt. Idéen utvecklades vidare och nu begränsar vi oss inte till endast typsnitt, nu gör vi motiv även som kan kopplas till Malmö.

Alla typsnitt vi har valt att trycka på våra kläder är noggrant utvalda för att det ska bli så bra som möjligt. Vissa typsnitt är framtagna från grunden medans vissa är inköpta.

Varje produkt vi säljer är noggrant framtagen. Vi undersöker och testar plaggen vi ska trycka på i flera steg innan de vals ut till produktion. Motiven som trycks på tröjorna har inspiration från Malmö och motiv som en malmöit (malmöbo) upplever i vardagen.

Med vårt märke hoppas vi kunna tillgodose en marknad av självsäkra Malmöbor som vill representera sin hemstad oavsett vart de befinner sig. Vårt mål är att ha ett så pass stort utbud att vem som helst ska kunna hitta en t-shirt de gillar.

Ett exempel skulle kunna vara i samband med fotboll, supportrarna bär våra kläder och uttrycker sin stolthet över sin stad. Fotbollssupportrar med kläder från mMalmö.se hade sett galet bra ut när de går på bortamatcher. Vi har plagg med stora Malmömotiv men även mer minimalistiska plagg.

Trots att sidan inte är lanserad än så är hela systemet igång, skulle någon hitta hit innan lanseringen så är det bara att välja och vraka från våra plagg (blir ännu fler plagg så småningom). Vår ambition är att ha ett brett sortiment av plagg och accessoarer med Malmömotiv.

Med vänliga hälsningar,
Teamet bakom mMalmö.se