Vanliga frågor

Här kommer vi samla svar på frågor som vi ofta får. Listan uppdateras kontinuerligt. För att effektivt söka efter frågor så rekommenderar vi att använda CTRL + F via Windows eller Command + F via Mac. Via mobilen finns det en liknande funktion som kallas något i stil med ”hitta på denna sida” som går att hitta i webbläsarens meny.

Så här handlar du

Vi har skrivit ihop en guide på hur man handlar som går att hitta här.

Så här handlar du

Hur lång tid tar leverans?

Varje plagg trycks vid behov och tar därför ett tag att producera. Våra produkter når oftast kunden efter ungefär 14 dagar.

Säljer ni kläder med Malmö FF motiv?

Vi säljer kläder med motiv inspirerade av fotboll som passar utmärkt att använda vid fotbollssammanhang. Eftersom Malmö FF är ett varumärke säljer vi inte produkter med just motivet ”Malmö FF” men vi har kläder med motiv inspirerade av Malmö. Vi har skapat en alldeles egen kategori för dessa produkter. Kategorin med fotbollsprodukter heter Fotbollsmotiv.

Hur får man bort era klistermärken?

Om någon klistrat ett klistermärke där du inte vill ha det så ska du givetvis ta bort det. Det gör du bäst genom att använda diskmedel och tvättsvamp. Skrubba hårt så försvinner klistermärket snabbt.

Våra klistermärken skickas ut med våra beställningar. Ibland lottar vi ut klistermärken via instagram @mmalmo.se. Vi säljer inte separata klistermärken.

Min order tar lång tid för att komma

För att sälja våra kläder till så lågt pris som möjligt använder vi oss av fraktleverantörer där normal leveranstid ibland kan gå upp till 14 dagar efter beställning. Har det tagit mer än 30 dagar för din beställning att komma? Vänligen kontrollera din e-post (inkl. skräppost) och se mail från oss angående orderstatus.

Hur ofta kommer det nya motiv?

Vårt team försöker lägga upp nya motiv så ofta som möjligt. Ungefär ett nytt motiv i veckan. Har du ett förslag på ett nytt motiv som du tror skulle kunna passa oss? Tipsa oss gärna!

Kan ni trycka mitt motiv?

Vi trycker gärna specialanpassade motiv till privatpersoner och föreningar. Kontakta oss via vår e-post: kontakt@mmalmo.se.

Hur ofta uppdateras bloggen?

Bloggen uppdateras när vårt team känner att de vill dela med sig om något. Det betyder att det kan ibland komma ett inlägg i veckan men ibland kan det dröja mellan inläggen. Finns det något speciellt du vill att vi skriver och berättar om? Hör av dig till oss.