Vanliga frågor

Här kommer vi samla svar på frågor som vi ofta får. Listan uppdateras kontinuerligt. För att effektivt söka efter frågor så rekommenderar vi att använda CTRL + F via Windows eller Command + F via Mac. På mobilen finns det en liknande funktion som kallas något i stil med ”hitta på denna sida” vilket ofta går att hitta i webbläsarens meny.

Så här handlar du

Vi har skrivit ihop en guide på hur man handlar som går att hitta här.

Så här handlar du

Hur lång tid tar leverans?

Varje plagg trycks vid behov och tar därför ett tag att producera. Våra produkter når oftast kunden efter ungefär 14 dagar.

Hur ofta kommer det nya motiv?

Vårt team försöker lägga upp nya motiv så ofta som möjligt. Ungefär ett nytt motiv i veckan. Har du ett förslag på ett nytt motiv som du tror skulle kunna passa oss? Tipsa oss gärna!

Kan ni trycka mitt motiv?

Vi trycker gärna specialanpassade motiv till privatpersoner och föreningar. Kontakta kontakt[at]mmalmo.se för offert.

Säljer ni kläder med Malmö FF motiv?

Vi säljer kläder med motiv inspirerade av fotboll som passar utmärkt att använda vid fotbollssammanhang. Eftersom Malmö FF är ett varumärke säljer vi inte produkter med just motivet ”Malmö FF” men vi har kläder med motiv inspirerade av fotbollsmotiv. Vi har skapat en alldeles egen kategori för dessa produkter. Kategorin med fotbollsprodukter heter Fotbollsmotiv.

Hur ofta uppdateras bloggen?

Bloggen uppdateras när vårt team känner att de vill dela med sig om något. Det betyder att det kan ibland komma ett inlägg i veckan men ibland kan det dröja mellan inläggen. Finns det något speciellt du vill att vi skriver och berättar om? Hör av dig till oss.